logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egyéves csecsemő holttestét húzták ki a folyóból, az apát gyanúsítják

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Holtan találtak egy egyéves kisbabát az egyesült államokbeli Los Angeles folyóban. A rendőrség őrizetbe vette az áldozat apját, aki feltehetően egy hídról dobta a folyóba a csecsemőt. A férfi a tragédia napján vitte el volt feleségétől két gyermekét, az áldozat hároméves testvére nem sérült meg az incidensben.

Gyilkossággal vádolnak egy 22 éves férfit, miután holtan találták egyéves kislányát a Los Angeles folyó inglewoodi szakaszán, egy híd alatt – tájékoztat a New York Post.

George Gascón Los Angeles megyei kerületi ügyész közölte, hogy Jayveon Burley-t halálos kimenetelű, gyermek elleni erőszakkal is megvádolták.

A rendőrséget a nagymama értesítette, miután fia csak az egyik unokával tért haza, de a kisbaba nem volt nála, a hollétét illetően pedig nem volt hajlandó válaszolni.

Kapcsolódó tartalom

Az áldozat anyja elmondta, hogy a férfi vasárnap vitte el tőle a két kisgyereket, hogy néhány napig az ő családjával legyenek. A találkozó során a nő dühösnek látta a férfit, de állítása szerint nem vesztek össze.

A rendőrség nyomozást indított, az incidensben az áldozat hároméves testvére nem sérült meg. Az apát gyilkossággal és halálos kimenetelű, gyermek elleni erőszakkal vádolják, 215 ezer dolláros óvadék ellenében tartják fogva.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még