logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Iskolai felvilágosítás a pánszexuálisokról hétéveseknek – A rendőrség hallgattatta el az aggódó anyát

| Szerző: hirado.hu
A rendőrség távolíttatta el egy amerikai anya Facebook-posztját, amelyben nehezményezte, hogy a hétéves kisgyermekének szexuális témákról tartanak oktatást az iskolában.

Egy New Jersey-ben élő anya a Facebookon adott hangot nemtetszésének, amiért kisgyermekének az általános iskolában a pánszexualitásról (a pánszexuális személy szexuális és érzelmi vonzódása bármilyen nemű emberek felé irányulhat. A pánszexualitás nem összekeverendő a biszexualitással) és hasonló, kapcsolódó témákról tartottak előadást.

A posztra reagálva a hadsereg egy tisztje szélsőségesnek nevezte az aggódó anyát, és megjegyezte, hogy értesítették a rendőrséget a bejegyzésről. Ezt követően a helyi rendőrfőnök arra kérte a nőt, hogy távolítsa el a posztját.

Angela Reading, az említett édesanya, Tucker Carlson műsorában, a Fox News csatornán mesélt az ügyről. Reading elmondta, a történtek nyomán kivette a gyermekeit az iskolából, és félelemmel tölti el, hogy a hadsereg és a rendőrség ilyen módon beleszól az emberek magánéletébe.

Reading Carlson kérdésére leszögezte, posztjában semmi fenyegetőt nem írt, pusztán azt jegyezte meg, hogy

szerinte egy hétéves gyerek nincs abban a korban, hogy szexuális témákról tartsanak neki órát.

Az édesanya azt is elmondta, hogy a szóban forgó bejegyzést egy szülőknek szóló Facebook-csoportban tette közzé, és a csoport adminisztrátora kereste meg őt, hogy a posztot el kellene távolítani, miután a rendőrségtől érkezett felé egy erre vonatkozó kérés.

Ezt követően Reading személyesen is megkereste a helyi rendőrfőnököt, és közölte vele, nem tartja helyesnek, hogy ilyen módon korlátozzák a szólásszabadsághoz való jogát.

Kiemelt kép: Angela Reading, az ügyben érintett édesanya, mellette Tucker Carlson műsorvezető (Fotó: Youtube/Fox News)

Kapcsolódó hírek

Kulturális háború tört ki egy texasi LMBTQ-barát templomnál
A texasi konzervatív és keresztény körök felháborodásához vezetett, hogy a Katy városában működő First Christian-templomban drag bingót szerveztek, amelynek bevételeiből egy olyan ingyenes butik megvalósítását tervezték, amely lehetővé tenné a tinédzserek és fiatalok számára, hogy „kipróbálják” a más identitást. A templom a közösségi oldalán is nyíltan propagálja az LMBTQ-közösségeket, így nem csoda, hogy a vasárnapi programjuk kisebb polgárháborút robbantott ki a konzervatív és liberális csoportok között. A helyszínen képviselte magát a szélsőjobb és szélsőbaloldal is.
Külföld

Ajánljuk még