logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kislánya előtt ölte meg barátnőjét a féltékeny férfi

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Kislánya szeme láttára végzett az anyával, majd öngyilkos lett egy férfi az Egyesült Államokban. A kétgyermekes anya úgy döntött, hogy megpróbálja rendbe hozni házasságát, barátja azonban képtelen volt elfogadni a döntését, ezért megölte, majd magával is végzett. A tragédiát a nő nyolcéves kislánya az autó hátsó ülésén nézte végig.

Egy férfi lelőtte volt barátnőjét, majd magával is végzett, miközben a nő kislánya az autó hátsó ülésén ült egy houstoni kórház előtt – tájékoztat a New York Post.

A nő nyolcéves kislányát a hátsó ülésen a rendőrök sértetlenül találták meg. A nyomozók kiderítették, hogy a pár kórházba tartott, de amikor a nő megpróbált kiszállni a parkolóban, a barátja lelőtte, majd maga ellen fordította a fegyvert.

A családtagok szerint Osorio már válófélben volt, amikor úgy döntött, hogy megpróbálja rendbe hozni a házasságát, de a barátja képtelen volt elfogadni a nő döntését.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még