logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hihetetlen, miért késelte halálra idős szomszédait a feldühödött férfi

| Szerző: hirado.hu
Hangos kutya miatt vitatkozott össze egy férfi szomszédaival az Egyesült Államokban. A vita elfajult, és a férfi késsel támadt rá az idős házaspárra. A gyilkosság után elmenekült, a hatóságok csaknem 2500 kilométerre a tetthelytől találtak rá.

Letartóztattak egy férfit, miután megölt egy idős massachusettsi házaspárt – írja a New York Post.

A 27 éves Christopher Keeley-t csütörtök este fogták el a floridai Miami Beachen, csaknem 2500 kilométerre attól a helytől, ahol megölte a 70 éves Carl és Vicki Mattsont. A felek egy ugató kutya miatt vitatkoztak össze, ám a nézeteltérés elfajult, és Keeley halálra késelte a nyugdíjasokat.

Az állat Mattsonék otthonában lakott, az egyik rokonuknak tett szívességként fogadták be ideiglenesen a négylábút. A folyamatos ugatás miatt azonban Keeley vitába keveredett Mattsonékkal, és megtámadta őket.

Kapcsolódó tartalom

A férfi egy barátjának bevallotta a bűncselekményt, aki értesítette a hatóságokat. Az állítólagos barát azt is elmondta, hogy Keeley hajlamos volt pszichotikusan viselkedni, és rendszeresen hordott magánál kést.

A rendőrök kedd este találták meg Mattsonék holttestét az otthonukban, de a nyomozók úgy vélik, hogy a támadás napokkal korábban történhetett.

A kutyát is holtan találták a házban, de azt nem közölték, hogyan pusztult el.

A gyanúsítottat Floridában vették őrizetbe, a kiadatási meghallgatás után szállíthatják át Massachusettsbe, ahol vádat emelnek ellene a gyilkosságok miatt.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még