logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiugrott a mozgó autóból egy fiatal nő, súlyos sérülésekkel vitték kórházba

| Szerző: hirado.hu
Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy 27 éves nőt, aki egy körülbelül 50 km/órás sebességgel közlekedő autó ajtaját kinyitva az úttestre vetette magát a burgenlandi Felsőőr (Oberwart) közelében vasárnap hajnalban. A kocsit a nő férje vezette, előzőleg mindketten alkoholt fogyasztottak.

Drámai jelenetek játszódtak le vasárnap kora reggel a magyar-osztrák határ melletti Burgenlandban, a csendes, mindössze 160 fős Tauchen faluban.

A Kronen Zeitung beszámolója szerint egy 27 éves nő, aki éppen 29 éves férjével együtt tartott hazafelé egy buliból kocsival, egyelőre ismeretlen okból kinyitotta az autó jobb oldali ajtaját, és az úttestre vetette magát.

A nő teste az aszfaltra csapódott, ahol mozdulatlanul elterült.

Egy éppen a munkahelyére igyekvő nővér sietett az eszméletét vesztett nő segítségére, aki a helyszínen elsősegélyben részesítette. A férfi által kezdeményezett segélyhívásra a felsőőri (Oberwart) mentők és a rendőrség gyorsan a helyszínre érkezett. A 27 éves nőt súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba. A férfi vérében 1,5 milliliter alkoholt mutatott ki a rendőrségi szonda, írja a Krone.at.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még