logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kisfiú végzett az anyjával, mert nem akarta megrendelni, amit kért

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Lelőtte az anyját egy tízéves fiú az Egyesült Államokban, miután feldühödött azon, hogy nem kaphat virtuális valóság szemüveget. A nyomozók szerint a gyilkosság másnapján a fiú anyja adataival megpróbálta megrendelni az eszközt. A rendőrség őrizetbe vette  gyereket, akit gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolnak.

Egy tízéves kisfiú lelőtte az anyját a Wisconsin állambeli Milwaukee-ban, miután feldühödött azon, hogy nem kaphat VR szemüveget – írja a People magazin.

A nyomozók közölték, hogy az elkövető személyazonosságát kora miatt nem hozzák nyilvánosságra.

A bíróság úgy döntött, hogy felnőttként emel vádat a fiú ellen, aki közvetlen közelről arcon lőtte a 44 éves Quiana Mannt, miután az anya nem engedte, hogy virtuális valóság szemüveget rendeljen az interneten.

A fiú elvette az anya kulcsait, és kinyitotta a zárt fegyverszekrényt, ahonnan ellopott egy fegyvert november 21-én reggel hét óra körül. Miután lelőtte az anyját, megpróbálta elrejteni a fegyvert, miközben szólt a nővérének, hogy meghalt az anyjuk.

A fiú először azt állította, hogy véletlenül sült el a fegyver. A nyomozók megengedték, hogy a fiú a családjával maradjon, de a rokonok másnap értesítették őket, aggodalmukat kifejezve, hogy a fiú biztosan igazat mondott-e, mivel egyiküknek később azt mondta, hogy valójában az anyjára célzott a fegyverrel.

Kapcsolódó tartalom

Miután a nyomozók ismét kihallgatták a fiút, kiderült, hogy szándékosan lőtte le az anyját, mert feldühödött azon, hogy nem kaphatja meg a VR szemüveget. A hatóságok szerint a fiú a gyilkosság másnapján bejelentkezett anyja Amazon-fiókjába, hogy megvegye a VR szemüveget.

A rokonok szerint a gyerek egész életében dühkitörésekkel küzdött, és több képzeletbeli személlyel is kommunikált. Egy terapeutától aggasztó diagnózist kapott, ami után az anyja elővigyázatosságból bekamerázta a család otthonát, ám azt a lövöldözés előtt valaki kihúzta.

A bíróság gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolja a fiút. Amennyiben bűnösnek találják, úgy akár 60 év börtönbüntetésre is számíthat.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még