logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Eltitkolta kislánya halálát – embertelen, amit az anyja tett

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Gyilkosság vádjával vették őrizetbe azt a nőt Argentínában, aki betonba öntötte elhunyt kislánya holttestét, a megkötött, szilárd tömböt pedig éjjeliszekrényként használta.

 

Az ötéves Milagros Nazareth Martin eltűnését édesapja jelentette a Buenos Aires-i rendőrségen, miután már hónapok óta nem látta kislányát – írta a Sky News.

A bejelentést követően a rendőrök helyszínelést tartottak a kislány édesanyjának házában, ahol a nő nagy idegességében beismerte, hogy a lánya elhunyt, további részleteket azonban nem közölt.

Kapcsolódó tartalom

A nyomozás kiderítette, hogy azért nem hozta nyilvánosságra gyermeke halálát, mert attól félt, ha szörnyű tette kiderül, másik két kiskorú gyermekét elveszik tőle.

Az anya végül beismerte, hogy a kislány testét először táskába, majd faládába tette, és betonba öntötte. A megszilárdult betontömböt éjjeliszekrényként használta a hálószobájában.

Kapcsolódó tartalom

Az elvégzett orvostani vizsgálatok után kiderült, hogy a kislány légúti fertőzés szövődményeibe halt bele. Az anya bevallása szerint mindez az esti fürdetést követően történt, miután egy rövid időre magára hagyta lányát. Amikor újra ránézett, már nem lélegzett.

Az ügyben jelenleg folyik a nyomozás, a nőt emberöléssel gyanúsítják.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még