logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újabb nemierőszak-kísérlet Bécs migrációs negyedében

| Szerző: hirado.hu
Rövid időn belül a második nemierőszak-kísérlet történt az osztrák főváros Favoriten nevű negyedében, ahol nagyon sok afrikai és ázsiai migráns él. Mindkét esetben fiatal nők voltak az áldozatok, akik komoly sérüléseket szenvedtek. Egyikük egy közeli járókelő feltűnésének, másikuk a saját lélekjelenlétének köszönheti, hogy nem történt meg az erőszak.

 

Néhány napon belül több nemierőszak-kísérlet történt Bécs bevándorlók által sűrűn lakott Favoriten nevű negyedében. A Kurier internetes kiadása szerint egy húszéves nőt három férfi támadott meg, és rángatott be egy bokorba, ám a nőnek szerencséje volt: egy járókelő éppen a tetthely közelébe ért, mire a a férfiak szétszéledtek.

Kapcsolódó tartalom

Az inkriminált esethez hasonló történt egy bérház passzázsában, ahol egy tizennyolc éves fiatalra rontott rá két férfi. A nő lélekjelenlétén múlt, hogy az erőszak nem valósult meg, ugyanis a fiatal nő keményen ellenállt támadóinak, akiket a nem várt ellenállás meglepett, így jobbnak látták sietve elhagyni a helyszínt.

A bécsi rendőrség tájékoztatása szerint mindkét esetben komoly fizikai sérülést szenvedtek az áldozatok. Az elkövetők kilétét egyelőre homály fedi, ám valószínűsíthetően ugyanazok a támadók, hiszen mindkét bűncselekmény nagyon közel történt egymáshoz a favoriteni lakótelepen.

A borítókép illusztráció. 

Ajánljuk még