logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kisebb ütközésnek álcázta a karambolt, ami a bozótosból került elő, sokkolta a rendőröket

| Szerző: hirado.hu
Halálra gázolhattak egy házaspárt az Egyesült Államokban. Egy elpusztult kutya teteme vezette a rendőröket a holtestek nyomára.

Patakmeder melletti sűrű bozótosba rejtve találták meg az eltűnt házaspár holttestét a rendőrök a kaliforniai San Luis Obispóban – írja a New York Post.

A városi rendőrség elmondta, hogy kaptak egy értesítést egy autóbalesetről, mely szerint egy fiatal sofőr nekiütközött a padkának, egy utcatáblának, majd a híd korlátjának. A helyszínre érkező rendőrök kihallgatták a 24 éves sofőrt, de nem találtak áldozatokra utaló jeleket, ezért elengedték a férfit.

Másnap egy lakossági bejelentésre szálltak ki a rendőrök ugyanerre a helyszínre, ahol egy elhullott kutyát találtak. A hatóságok többször is hívták az elpusztult állat gazdáit, de nem érték el a házaspárt. Néhány órával később két ember eltűnését jelentették be, akik a kutya gazdái voltak. A járőrök visszamentek a baleset helyszínére, ahol a közeli bokrok alá rejtve megtalálták a 39 éves Matthew Chachere és a 36 éves Jennifer Besser holttestét.

A városi rendőrség közölte, hogy Matthew Chachere és Jennifer Besser kutyájukat sétáltatták az út mellett, amikor az autó elgázolta őket.

Kapcsolódó tartalom

Vizsgálatot indítottak, és ismét kihallgatták a 24 éves férfit, de azt egyelőre nem közölték, hogy a sofőr rejtette-e el a holttesteket.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még