Aktuális

Megsérült a NASA minihelikoptere, nem repülhet többet a Marson

Horrorbaleset a karácsonyi rendezvényen, faaprítóba esett az egyik munkás

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Meghalt egy férfi az Egyesült Államokban, miután beleesett egy faaprítóba. A dolgozó karácsonyfákat aprított a városi ünnepi kiállítás mellett, amikor belegabalyodott a földön húzódó kábelekbe, és beleesett a gépezetbe. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét, és a helyszínen halottnak nyilvánították.

Szörnyethalt egy vállalkozó Kentucky államban, miután beleesett egy faaprítóba a helyi karácsonyi kiállítás mellett – írja a New York Post a Daviess megyei seriffhivatal közleményére hivatkozva.


A 46 éves Joseph Wesley Manire karácsonyfákat aprított az owensborói ünnepi fénybemutatón, amikor belegabalyodott a fényjáték kábeleibe, elveszítette az egyensúlyát, és beleesett az aprítóba.

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A hatóságok balesetként vizsgálják a tragikus haláleset körülményeit.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még