Baleset

Meghalt egy nő, miután frontálisan egy vontatónak ütközött

Megölte egy barátját, majd a neten kért segítséget a holttest eltüntetéséhez

| Szerző: hirado.hu
Lelőtte egy barátját, majd az Instagramon érdeklődött arról egy fiú az Egyesült Államokban, hogy hogyan lehet eltüntetni a holttestet. A hatóságokat azok a szülők értesítették, akiknek a lánya megkapta a zavarba ejtő videóüzenetet. A rendőrök a gyanúsított fürdőszobájában megtalálták az áldozat holttestét. A tinédzsert elfogták, és a fiatalkorúak börtönébe szállították.

Kapcsolódó tartalom

Letartóztattak egy 16 éves fiatalt Pennsylvania államban, miután megölt egy lányt péntek este, majd az Instagramon kérdezősködött arról, hogy hogyan lehet eltüntetni egy holttestet – tájékoztat a New York post a bensalemi rendőrség közleményére hivatkozva.

Két aggódó szülő értesítette a hatóságokat arról, hogy lányuk egy ismerősétől kapott egy zavarba ejtő videóhívást, amelyben a fiú – akit később a 16 éves Joshua Cooper néven azonosítottak – azt állította, hogy megölt valakit, majd megkérdezte, hogyan lehet eltüntetni a holttestet, miközben a felvételen megmutatta a tett helyszínét.

Miután a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, kimentek Cooper lakcímére. A fiú a szirénák láttán elmenekült a helyszínről, de rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették.

A házkutatás során a nyomozók a lakókocsi fürdőszobájában találták meg az áldozat holttestét, lőtt sebbel. A hatóságok szerint Cooper megpróbálta eltüntetni a nyomokat, több helyen is fertőtlenítőszer nyomaira bukkantak.

Kapcsolódó tartalom

Coopert emberöléssel, bűncselekményhez használt eszköz birtoklásával és bizonyítékkal való visszaéléssel vádolták meg. Óvadék ellenében sem védekezhet szabadlábon, a bíróság úgy döntött, hogy felnőttként kell szembenéznie a vádakkal.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még