Aktuális

Kigyulladt a konyha, meghalt egy idős ember Nyíregyházán

Borotvával fenyegetőzött egy felszálló gépen a részeg férfi

| Szerző: hirado.hu
Azzal vádol a rendőrség egy amerikai férfit, hogy a JetBlue járatán borotvakéssel fenyegetett meg egy másik utast. Beszámolók szerint a gyanúsított férfi a túszejtés idején alkoholos befolyásoltság alatt állt.

A 41 éves, a Utah állambeli Syracuse-ból származó Merrill Fackrell ellen kedden emelt vádat az ügyészség., miután a férfi egy bortvapengével fenyegette meg egyik utastársát.

Fackrell egy házaspár mellett foglalt helyet, és egy hosszú és tartalmas beszélgetés keretében ismerkedett a feleséggel, miközben a férj filmet nézett. A gyanúsított több alkoholos italt is fogyasztott a repülőút alatt –- áll a KSL.com hírportál által idézett büntetőfeljelentésben.

Egy bizonyos ponton a nő fejhallgatót vett fel, és ő is filmezni kezdett. Később elmondta, hogy hallotta amint utastársa magában motyog, mielőtt képernyőjére tette a kezét, és követelni kezdte, hogy állítsa le a filmet. A nő amint levette a fejhallgatót észrevette, hogy Fackrell a kezében centiméterekre a torkától, egy számára késnek tűnő tárgyat szorongat – számolt be róla a New York Post.

 „Senkinek sem kell aggódnia, nem esik bántódása” – kezdett el kiabálni a gépen Fackrell, miközben a férj segítséget kért az egyik légiutas-kísérőtől.

Végül Fackrell egyik utastársa kérlelésére elengedte a nőt, aki ezután férjével együtt a repülőgép elejébe menekült.

A kiemelt kép illusztráció.

 

 

Ajánljuk még