Aktuális

Kigyulladt a konyha, meghalt egy idős ember Nyíregyházán

Brutális támadás érte a kisfiút: lesből kiszemelte, majd mankóval kezdte el ütni a fejét

| Szerző: hirado.hu
Földön talált mankóval támadt rá az iskolába tartó 12 éves fiúra egy férfi. A helyszínről elmenekülő gyanúsítottat egy másik iskola előtt tartóztatták le a térfigyelő kamera felvételei alapján.

Egy másik iskola előtt ólálkodva találták meg azt az elvetemült férfit, aki véletlenszerűen megtámadott egy 12 éves fiút iskolába menet. A 28 éves Jamal McIlwain november 17-én reggel fél nyolc körül vette célba a gyanútlan diákot a Prospect Park környékén New Yorkban. A rendőrség és az általuk közzétett videó szerint a férfi futni kezdett a zebra felé, kezében egy mankóval, majd a kisfiút kétszer is megütötte vele.

McIlwaint szerdán tartóztatták le, amikor egy szemtanú bejelentést tett egy rendbontó férfiról, egy meg nem nevezett középiskola előtt. Letartóztatásakor a rendőrök felismerték őt a mankós támadás gyanúsítottjaként, így testi sértés, és gyermek ellen elkövetett fizikai erőszakkal vádoltak meg.

A hatóságok szerint McIlwain a földön találta a mankót, és véletlenszerűen támadt rá a gyanútlan gyerekre.

„Furcsa, hogy átrohant az út túloldalára, csak azért, hogy megüssön. Amikor rám támadt, kellett néhány másodperc, hogy feldolgozzam, mi történt. Megpróbáltam a karommal hárítani, és elfutottam. Nem tettem semmit, amivel magamra haragítottam volna”

– mondta a WPIX-nek szerdán a kisfiú, aki kisebb fejsérüléssel került kórházba.

Ajánljuk még