logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Riasztották a lakosságot - veszélyes anyagot találtak az utcán hagyott holttesten

| Szerző: hirado.hu
Holttestet találtak egy zsákban egy csendes kisváros utcájának közepén. A rendőrség veszélyes anyagot azonosított a maradványokon, így megkérték a lakókat, hogy maradjanak otthonaikban.

Komoly egészségügyi riasztást adott ki a Greater Manchester-i rendőrség, miután potenciálisan veszélyes anyagokat azonosítottak az utcán talált holttesten csütörtök este.

Wigan csendes kertvárosának egyik utcáján fedezték fel a fekete zsákot, melyben egy eddig azonosítatlan emberi holttestet találtak, és a rendőrök arra figyelmeztetik a lakosságot, hogy forduljanak orvoshoz, ha kapcsolatba kerültek a holttesttel.

A lakók azt mondják, hogy bezárkóztak otthonaikba, amíg a rendőrség vizsgálódik. A wigani rendőrség Twitter oldalán a következőket közölte a nyomozás kapcsán:

“A rendőrség úgy véli, hogy a holttesten potenciálisan veszélyes anyagok vannak, és bárki, aki közvetlenül érintkezett a holttesttel, beszéljen a rendőrökkel, vagy azonnal forduljon orvoshoz. A helyszínt lezártuk, és úgy véljük, hogy nem kell szélesebb körű veszélytől tartani. Folyamatosan tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot, amint több információval rendelkezünk.”

Egy lakó a Manchester Evening Newsnak elmondta, hogy a szomszédokat arra kérték, hogy ma maradjanak otthonukban.

“Tegnap este 8 óra körül vettük észre, hogy a rendőrség itt van. Még mindig mindenki a házában van, ilyen dolgok nem történnek errefelé, a rendőrség bekopogtatott az ajtókon és kérte a biztonsági kamerák felvételeit. Ez egy csendes környék, és mindenki, aki itt él, idős ember. Szörnyű.”

A rendőrök dolgoznak a holttest azonosításán, és várják mindazok jelentkezését, akik információval rendelkeznek az esetről.

Ajánljuk még