Időjárás

A reggeli csúcsforgalom ideje alatt csaphat le az ónos eső, de jön a havazás és a jégpáncél is

Sokkoló balesetet élt túl egy építőmunkás, az arccsontjába fúródott egy acélrúd

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Acélrúd fúródott egy férfi arcába, miután megbotlott és elesett egy építkezésen Törökországban. A rúd a férfi arcán keresztül a szemgödre mögé hatolt, néhány centire az agytól. A munkás csodával határos módon túlélte a balesetet, jelenleg kórházban kezelik.

Acélrúd fúródott egy török építőmunkás arcába, csupán néhány milliméterre az agyvelejétől – írja a New York Post.

A 39 éves Celal Sayar csodával határos módon túlélte a sokkoló balesetet. A férfit kórházba szállították, ahol a röntgenvizsgálat kiderítette, hogy az acélrúd a férfi arccsontján keresztül a szemgödör mögé hatolt, centikre az agytól.

A sérültet később átszállították a helyi kórházból a amsun Oktatási és Kutatási Kórház egyik speciális osztályára, ahol eltávolították a rudat. A férfit az intenzív osztályon kezelik, de állapota stabil.

A török Munkavállalók Egészségügyi és Munkabiztonsági Közgyűlése szerint tavaly 2170 munkás halt meg üzemi baleset következtében az országban, közülük 335-en az építőiparban dolgoztak.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: twitter.com

Ajánljuk még