logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lövöldözésbe torkollott a randi, emiatt vesztette eszét a fegyveres férfi

| Szerző: hirado.hu
Fegyvert rántott elő, és lövöldözni kezdett egy férfi az Egyesült Államokban, miután nem találta a kocsikulcsát. A dühös vendéget a szemtanúk teperték le, senki sem szenvedett súlyos sérüléseket.

Fegyvert rántott egy férfi, miután elkeveredett a kocsikulcsa egy floridai bárban. A feldühödött férfi egy nő fejéhez szegezte a fegyvert, majd lövöldözni kezdett, de a gyors észjárású vendégek megfékezték – írja a New York Post.

A hatóságok elmondták, hogy a lövöldözés vasárnap este történt Palm Coaston, de senki sem szenvedett súlyos sérüléseket.

A Flagler megyei seriffhivatal közleményében azt írta, hogy a gyanúsított, a 30 éves Connor Anderson egy nővel volt a bárban, amikor feldühödött azon, hogy nem találja a kocsikulcsát. A férfi elviharzott a bárból, ám néhány perc múlva egy fegyverrel a kezében tért vissza, amit a nő fejéhez szegezett.

A többi vendég gyorsan cselekedett, közbeléptek és leteperték Andersont, aki a dulakodás közben többször is elsütötte a fegyvert.

A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de a kiérkező rendőrök a bár közelében utolérték és elfogták, lövöldözéssel, súlyos testi sértéssel, halálos lövedék használatával és alkoholos befolyásoltság alatt való lőfegyverhasználattal vádolják.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még