logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kutya vezetett nyomra a szörnyű gyilkosságoknál

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Hátborzongató ami történt.

Még októberben tömegsírt fedeztek fel a mexikói Irapuazo városban, azóta a holttesteket exhumálták. Az óriási tömegsírra egy kutya hívta fel a figyelmet, érthetően nagy riadalmat okozott amikor egy karral a szájában sétált az utcán. Azóta a maradványokat 53 zsákba gyűjtötték össze – számolt be róla a Fox News.

„Miközben az emberek a világ minden tájáról a Cervantino fesztiválon szórakoztak, mi holttesteket ástunk ki”

– mondta Bibiana Mendoza, az egyik családtagjait kereső nő az Agence French-Presse-nek.

Mendoza egy eltűnt személyeket kereső csoport vezetője, saját bátyját is keresi, aki még évekkel ezelőtt tűnt el. Guanajuatót Mexikó legerőszakosabb államának tartják. Idén szeptemberig bezárólag mintegy 2400 embert gyilkoltak meg, és további 3000 ember tűnt el.

Az államban zajló erőszakos cselekmények nagy részét a Jalisco New Generation és a Santa Rosa de Lima kartell közötti területi háború okozza. A kartellek fegyveresei az elmúlt hónapokban több embert is megöltek, többek között októberben Irapuatóban, amikor egy bárban 12 embert lőttek agyon. Alig néhány héttel később Santa Rosa de Limában fegyveresek kilenc emberrel végeztek egy Apaseo el Alto nevű bárban.

A kiemelt kép illusztráció.

 

Ajánljuk még