logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hihetetlen dolgot találtak a reptéri dolgozók egy bőröndben, a tulajdonost sokkolta csak igazán

| Szerző: hirado.hu
Az őrök észrevették, hogy vörös szőr lóg ki a bőröndből.

Élő macskát találtak egy poggyászban a New York-i John F. Kennedy nemzetközi repülőtéren az Egyesült Államokban, miután az egyik tiszt kilógó szőrszálakat vett észre a bőrönd cipzárjánál – írja a New York Post.

Az őrök azonban még jobban meglepődtek, amikor a poggyász tulajdonosa azt állította, hogy fogalma sem volt arról, hogy egy macska van a bőröndjében.

„Az utas azt mondta, hogy a macska valaki másé a háztartásukban” – közölte Lisa Farbstein, a Közlekedésbiztonsági Hivatal szóvivője. Később megerősítették, hogy a négylábúnak valóban nem az utas a gazdija, a hatóságok a szőrmókot azóta visszajuttatták jogos tulajdonosához.

„Egy rendőr felhívott, és azt kérdezte, hogy akarok-e feljelentést tenni, vagy lehet-e valós oka annak, hogy valaki megpróbálja ellopni a macskámat” – mondta az állat valódi gazdája, hozzátéve, hogy a cica kíváncsi természetű, ezért biztos benne, hogy csak véletlenül került a bőröndbe.

Az állat a reptéren várta meg gazdiját.

„Aggódtam, hogy kiborul, de még csak nem is nyávogott visszafelé. Odamentem, hogy adjak neki egy kis extra finomságot, de úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna” – mondta a gazdi.

Kapcsolódó tartalom

A legtöbb amerikai légitársaság engedélyezi, hogy macskák és kutyák a gazdájukkal együtt repüljenek a fő utastérben feltéve, hogy megfelelnek a méretre, életkorra és az USA-n belüli célállomásra vonatkozó követelményeknek, azonban nem poggyászba rejtve.

Kiemelt kép: twitter.com

Ajánljuk még