Aktuális

Harminchatan lettek milliomosok az ötös lottó sorsolása után

Vádalkuval kerülte el az életfogytiglant a gyilkos, aki végzett az anyjával

| Szerző: hirado.hu
Húsz év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit az Egyesült Államokban, aki megkínozta és megölte anyját, majd több fotót is készített a holttestről és magáról. Az elkövetőt gyilkossággal és holttesttel való visszaéléssel vádolták, melyekért életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatott volna, de vádalkut kötött, így a bíróság végül húsztól negyven évig tartó börtönbüntetésre ítélte.

Kapcsolódó tartalom

A bíróság húsz év börtönbüntetésre ítélte azt a pennsylvaniai férfit, aki meggyilkolta az anyját, és lefotózta magát a holttestével – tájékoztat a New York Post.

A tárgyaláson elhangzott, hogy a 33 éves David Sumney 2019 augusztusában megkínozta és megölte 67 éves anyját dél-lafayette-i otthonuk fürdőszobájában. A gyilkosság után Sumney 277 fotóval dokumentálta kegyetlen tettét.

Az Allegheny megyei bíróságon csütörtökön tartott meghallgatáson a férfi védőügyvédje hét év börtönbüntetés kiszabását kérte, mondván, hogy védence megbánást tanúsított, tetteit pedig a drog- és alkoholfogyasztásra fogta.

Amikor Sumney-t letartóztatták, találtak nála egy ezüst karkötőt, egy gyémánt arany nyakláncot, az édesanyja bankkártyáját és három üres csekket az ő nevére. A a vád szerint a gyilkosság után a férfi az interneten keresgélt arról, hogy miként lehet megszabadulni egy holttesttől.

Kapcsolódó tartalom

Sumney-t korábban gyilkossággal és holttesttel való visszaéléssel vádolták meg, amelyért életfogytiglani börtönbüntetésre számíthatott volna, azonban vádalkut kötött, így a bíróság húsztól negyven évig tartó börtönbüntetésre ítélte. Mivel Sumney 2019 óta börtönben ül, így példás magaviselettel akár már 17 év múlva szabadulhat.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még