logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Behavazva! Mellkasig érő hóból jelentett a meteorológus

| Szerző: hirado.hu
Egy elszánt időjós nem a megszokott stúdiót választotta ahhoz, hogy beszámoljon a rekordot döntő hóviharról, amely a hétvégén New York nyugati részét sújtotta.

Közel 150 centiméteres hóból jelentkezett be Reed Timmer, New York-i meteorológus – számol be a The New York Post.  Timmer a Twitteren osztotta meg a nem mindennapi jelenségről készített felvételét, melyben jól látszik, hogy a hó egészen a mellkasáig ér. A férfi célja az volt, hogy egy mérőszalag segítségével megmérje, milyen magasra ér a lezúdult hó.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, helyenként közel két méter hó esett az Egyesült Államokban.

Kapcsolódó tartalom

Az amerikai Nemzeti Meteorológiai Szolgálat adatai szerint az Erie-tó mellett fekvő Orchard Parkban, Buffalo egyik elővárosában 196 centiméter a hóvastagság, az Ontario-tóhoz közeli Natural Bridge településről 180 centiméter havat jelentettek.

Hamburg egyike volt azoknak a területeknek, amelyeket a legsúlyosabban érintett a vihar, amely New York nyugati részeit érte.  Az eddigi adatok szerint egy bowling-pálya és egy étterem részben összeomlott a hó súlya miatt – mondta egy illetékes.

 

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Gyalogos a szakadó hóesésben a New York állambeli Buffalóban 2022. november 18-án. Az állam északi és nyugati részén helyenként hatvan centimétert is meghaladó mennyiségű hó esett
(Fotó: MTI/AP/Joshua Bessex)
    [image] => //hirado.hu/wp-content/uploads/sites/7/2022/11/K__AP20221118205-1024x683.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Ajánljuk még