Aktuális

Harminchatan lettek milliomosok az ötös lottó sorsolása után

Sporttáskás-gyilkosság: megvan az ítélet a magyar édesanyát ötvenszer leszúró gyilkos ellen

| Szerző: hirado.hu
A bíróság 25 év börtönre ítélte azt a férfit, aki tavasszal meggyilkolt egy magyar származású, kétgyermekes családanyát az Egyesült Államokban. A New York-i David Bonola több mint ötven késszúrással végzett áldozatával, miután nem tudta meggyőzni arról, hogy kezdjék újra korábbi kapcsolatukat. Az áldozat holttestét egy sporttáskába rejtve találták meg az utcán.

A bíróság szerdán 25 év börtönre ítélte a 44 éves David Bonolát, aki bűnösnek vallotta magát G. Orsolya megölésében – tájékoztat a Law & Crime.

Mint az már ismert, David Bonola április 16-án meggyilkolta a Queensben élő magyar családanyát, G. Orsolyát. Bonola ezermesterként dolgozott az áldozat otthonában, akivel közelebbi kapcsolatot ápolt. Bonola letartóztatása után azt állította, hogy kapcsolatuk az utóbbi időben viharossá vált. A gyilkosság napján Bonola elment az áldozat otthonába, hogy meggyőzze a nőt korábbi kapcsolatuk újrakezdéséről. Mivel ezt nem érte el, közel ötven késszúrással meggyilkolta a nőt a család pincéjében, a holttestet pedig egy sporttáskába tette és az utcára vonszolta, amit egy kutyasétáltató talált meg.

Kapcsolódó tartalom

Michael Aloise, a queens-i legfelsőbb bíróság bírája szerdán bűnösnek találta Bonolát emberölésben, és 25 év börtönbüntetésre ítélte, további öt év próbaidővel.

Az ügyészek eredetileg gyilkossággal vádolták meg Bonolát, melynek értelmében, akár életfogytiglant is kaphatott volna, de ebben a hónapban beleegyeztek abba, hogy ejtik a vádat, ha cserébe Bonola bűnösnek vallja magát az enyhébb, szándékos emberölés vádjában.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még