logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rágyújtotta az anyjára a házat, majd elment inni egy turmixot

| Szerző: hirado.hu
Gyilkossággal vádolnak egy 42 éves férfit, aki anyjára gyújtotta a házat, majd elment egy gyorsétterembe inni egy turmixot – írja a The Sun. 

A 42 éves Andrew Wildingot, anyja Elsie Pinder meggyilkolásával vádolják, miután lakástűzben leégett az otthonuk.

A férfi egy júliusi éjszaka gyújtotta meg a végzetes tüzet. Édesanyja, aki egy korábbi agyvérzés szövődményeként az ágyhoz volt kötve hibába próbált menekülni a felcsapó lángok elől, erőfeszítései hiábavalók voltak.

A fölöttük lakó szomszédok elmondása alapján, hallották, ahogy fia nevét kiabálta, mielőtt végleg elnémult. Ugyan, a mentő kimentette az idős nőt, de füstmérgezést és szívrohamot kapott, már nem lehetett megmenteni az életét.

Később, az is kiderült, hogy a felső szomszédjai értesítették a hatóságokat, miután megérezték a füstöt. Egyikük megpróbálta őket megmenteni, hiszen azt feltételezte, hogy mindketten bent tartózkodnak, de csak a nőt találta.

Az ügyészség szerint, a férfi a McDonald’s-ba hajtott, vett egy turmixot és körülbelül 10 percig ücsörgött egy helyben az autójában. Ezután hazament az akkorra porig éget lakásba és megpróbálta elterelni a gyanút. Ugyanis azt mondta, hogy a szekrényében tartott helikopter modelljeinek az akkumulátorai okozhatták a tüzet.

A nyomozás során azonban kiderült, hogy a férfi nemsokkal a tűz előtt olyanokra keresett rá, mint például: „hogyan lehet tüzet gyújtani és ártatlannak tűnni?

Vádat emeltek ellene édesanyja meggyilkolásával, valamint a felettük lakó család életét veszélyeztető szándékkal elkövetett gyújtogatással. Wilding mindkét vádpontot tagadja.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még