Baleset

Árokba csúszott egy ukrán busz Kisvárdánál, több gyermek megsérült

Tornádó temette a romok alá a jegygyűrűt, mesébe illő, ami utána történt

| Szerző: hirado.hu
Elképesztő történetről számoltak be az Egyesült Államokból.

 

Dakota Hudson és barátnője, Lauren Patterson hét éve éltek együtt az Egyesült Államok déli részén található texasi Hopewellben. A férfi nemrég elérkezettnek látta az időt, hogy megkérje párja kezét. Jegygyűrűt vásárolt, melyet elrejtett a házukban – írta meg a Metro.

Texas északkeleti részén azonban nemrég tornádó söpört végig, amely a fiatal pár házát sem kímélte, gyakorlatilag a földdel tette azt egyenlővé. A férfi úgy érezte, minden elveszett, fájdalmát pedig csak még jobban mélyítette, hogy a barátnőjének szánt ajándéka is romok alá került.

„Nem bírtam magamban tartani, ezért elmondtam Laurennek, hogy elveszett a gyűrű, amit neki szántam” – idézte fel a nehéz pillanatokat Dakota.

A helyi középiskola softball csapatának tagjai segítettek a párnak a törmelékek feltakarításában, amikor pedig tudomást szereztek a férfi legnagyobb szomorúságáról, azonnal felajánlották, hogy megpróbálják megkeresni az eltűnt ékszert.

Akkor még senki sem sejtette, hogy a súlyos veszteséget nemsokára örömteli pillanatok követik. Az egyik diák ugyanis csodával határos módon megtalálta az aranykarikát.

Kapcsolódó tartalom

„Csak ástam a romok között és megpillantottam valami fémszerű dolgot. Amikor közelebbről is szemügyre vettem, láttam, hogy aranyból van. Hihetetlen pillanat volt, még most sem hiszem el, hogy megtörtént” – mesélte a sikeres megtaláló.

Miután Dakota is tudomást szerzett a gyűrű létéről, úgy döntött, hogy azonnal megkéri párja kezét.

„Nem lett volna értelme tovább várni, hiszen egy őszinte, boldog pillanat volt. Ez a lánykérés viszont a lelkes segítőcsapat nélkül nem valósulhatott volna meg” – mondta a férjjelölt, aki nemsokára az esküvőjét is elkezdheti tervezni.

A kiemelt kép illusztráció. (Forrás: Shutterstock)

Ajánljuk még