logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Alec Baldwin jogi úton vág vissza, hogy tisztára mossa a nevét

| Szerző: hirado.hu
Miután a rendőrség a rendőrség lezárta a nyomozást Alec Baldwin ügyében, a színész úgy döntött, igyekszik a lehető leghamarabb tisztázni a nevét, ezért pert indított négy stábtag ellen.

Baldwin arra hivatkozik, hogy az általa beperelt stábtagok tehetnek arról, hogy éles fegyver került a kezébe a forgatáson, a tragédia pedig emiatt történhetett meg – írta a CNN.

A színész szerint a történtek maradandó lelki sérüléseket okoztak neki.

Kapcsolódó tartalom

A beperelt stábtagok között van Hannah Gutierrez-Reed, aki a forgatáson a fegyverek és lőszerek kezeléséért felelt, Dave Halls, az első rendezőasszisztens, aki aznap átadta a fegyvert a színésznek, és azt biztonságosnak nyilvánította, Sarah Zachry, a kellékfelelős és Seth Kenney, a fegyverek és lőszerek beszerzője.

A Baldwin ügyvédje által írt panaszban az áll, hogy a fent említett stábtagok nem tettek eleget a szakmai kötelességüknek, az színész pedig jogi úton szeretné tisztázni a nevét.

Alec Baldwin tavaly októberben a Rust című western új-mexikói forgatásán az egyik jelenetben olyan fegyverrel lőtt rá az operatőrre, Halyna Hutchinsre, amelybe vaktöltény helyett éles lőszert töltöttek. Hutchins a kórházba szállításkor meghalt.

Az operatőr családja akkor a stáb több tagját, köztük Alec Baldwint is gondatlanságból elkövetett emberölés miatt perelte be, de a színész végül nemrég peren kívül megegyezett velük.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt képen Alec Baldwin. (Forrás: MTI/EPA)

Ajánljuk még