Baleset

Árokba csúszott egy ukrán busz Kisvárdánál, több gyermek megsérült

Komikus jelenet az utcán: elszabadult söröshordókat üldözött a bártulaj

| Szerző: hirado.hu
Biztonsági kamerák rögzítettek egy komikus jelenetet Írországban, amint egy bártulajdonos elszabadult söröshordókat kergetett, miután a szél a lejtős útra döntötte azokat. A kocsmáros végül megtalálta az összes hordót, amik szerencsére semmiben sem okoztak kárt.

Az 56 éves Dan McCalliont az észak-írországi Londonberry közepén vette videóra a térfigyelő kamera, amint a bárja elől elszabadult söröshordókat üldözi – írta a New York Post.

McCallion Abercorn nevű pubja a város egyik dombos területén helyezkedik el, ám egyik nap a felerősödő szélvihar feldöntötte a bár előtt tárolt, már kiürült söröshordókat, amik legurultak a dombról. A férfi kiszaladt az épületből, és a „szökevény” hordók után rohant, de azok megállíthatatlanul gurultak az úttesten.

„Tudtam, hogy a hordók súlyos károkat okozhattak volna a parkoló autókban, vagy akár baleset is történhetett volna” – mondta a férfi.

„Utolértem az egyik hordót és megragadtam, de elvesztettem az egyensúlyomat, és elestem” – emlékezett vissza McCallion. A bártulaj kificamította a bokáját és a válla is megsérült, de utólag már komikusnak találta az akkor ijesztő jelenetet.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Facebook.com

Ajánljuk még