Fontos

Zelenszkij szerint Putyin a NATO megtámadását tervezi

Kirepült a száguldó körhintából, a fél tüdeje leszakadt – VIDEÓ

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Kirepült a nagy sebességgel száguldó körhintából és az acélrácsnak csapódott egy 13 éves fiú a Fülöp-szigeteken. A gyerek azonnal eszméletét vesztette és életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A 13 éves Mark Fajardo nemrég a barátaival szórakozott a szigetország északi részén található Urdaneta vidámparkjában, amikor a szörnyű baleset történt: a fiú kiesett a nagy sebességgel forgó körhintából és nekicsapódott az acélrácsnak – írta a Daily Mail.

A szemtanúk azonnal a segítségére siettek, majd kórházba szállították, ahol életmentő operációt hajtottak rajta végre. Túlélte az esetet, a fél tüdejét azonban – amely a becsapódás következtében leszakadt – el kellett távolítani.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, a körhinta működését felfüggesztették. Ha bebizonyosodik, hogy a vidámpark üzemeltetői vétettek a biztonsági előírások ellen, a létesítményt akár be is zárhatják.

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ajánljuk még