logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sosem találja ki, kinek az arca jelent meg a korsó sörben

| Szerző: hirado.hu
Egy születésnapját ünneplő Beatles rajongó teljesen megdöbbent, amikor barátja korsójában John Lennon arcát pillantotta meg – írja a The Sun. 

Kapcsolódó tartalom

A Beatles rajongó Lee Baker teljesen ledöbbent, amikor egy kocsmában barátja korsójára nézett és a habban egy arc rajzolódott ki. A férfi szerint, a sör habjából formálódott arc úgy nézett ki, mint John Lennon a 70-es évekbeli szakállas korszakában. Jól kivehető volt a feje, szemei és haja is.

A kétgyermekes apuka feleségével és két másik haverjával utazott a Beatles szülőhelyére a hétvégére. A kvartett bejárta a város nevezetességeit, meglátogatták Paul McCartney és John Lennon gyerekkori otthonát, valamint a legendás Cavern Clubot is.

A hosszú nap után úgy döntöttek, hogy egy bárban megisznak néhány italt. Ott pillantották meg a hasonmást. A férfi elmondta, a szüleinek köszönhetően ő is Beatles rajongó, hiszen a zenéjükön nőtt fel.

Kapcsolódó tartalom

John Lennon a 20. század egyik legnagyobb hatású angol énekese, zeneszerzője, költője és a The Beatles gitárosa volt. Az 1960-as évek folyamán Paul McCartney-val való együttműködése komoly hatást gyakorolt a beatzene és a rock fejlődésére.

Ajánljuk még