logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az utolsó erejével is a vásárlókat védte a hős biztonsági őr

| Szerző: hirado.hu
Két ember meghalt, miután lövöldözés tört ki egy boltban az Egyesült Államokban. A biztonsági őr észrevette, amint egy nő több tárgyat is megpróbál ellopni. Amikor szembesítette a tolvajt, az elővett egy fegyvert a táskájából és tűzharcba keveredett az őrrel. Az incidens során mindketten életüket vesztették.

Lövöldözés tört ki egy élelmiszerüzletben Marylandben péntek délelőtt, miután egy bolti tolvaj rálőtt a biztonsági őrre – írja a New York Post.

Egy nő megpróbált ellopni egy terméket az üzletben, de a biztonsági őr észrevette, és számon kérte. A tolvaj ezután fegyvert rántott és többször is rálőtt az őrre. A férfinak még volt annyi ereje, hogy ő is fegyvert rántson és rálőjön a tolvajra.

A bolt alkalmazottai elmondták, hogy az őr többször is felszólította a nőt, hogy adja vissza az ellopott tárgyakat, mire a nő lökdösődni kezdett, majd fegyvert rántott.

A biztonsági őrt a helyszínen halottnak nyilvánították. A nőt kórházba szállították, ahol nem sokkal később életét vesztette. A lövöldözésben más nem sérült meg.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még