logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Áldozatnak hazudta magát a transznemű pedofil

| Szerző: hirado.hu
A személyzetet megtévesztve, magát is áldozatnak kiadva hónapokig élt egy családon belüli erőszak áldozatai számára fenntartott menedékhelyen egy transznemű pedofil az angliai Leedsben – írta meg a Daily Mail.

A portál cikke szerint a férfiként született Katie Dolatowski 71 napot töltött a Leedsben található Women’s Aid nevű menedékhelyen, amely családon belüli erőszakot elszenvedett nőknek és gyerekeknek nyújt szállást. Dolatowskinak sikerült megtévesztenie a személyzetet, azt állította, hogy maga is áldozat, igaza alátámasztására még iratokat is mutatott.

A transznemű nő rovott múltjára csak 10 héttel beköltözése után, szeptemberben derült fény, a menedékhely illetékesei ekkor azonnal értesítették a rendőrséget. Az intézmény vezetői a történtek nyomán fokozott biztonsági intézkedéseket vezettek be annak érdekében, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő újra.

A The Sun értesülései szerint Dolatowski már 2018-ban összetűzésbe került a törvénnyel: az akkor 18 éves transznemű nő egy szupermarketben megfenyegetett egy tízéves kislányt, hogy leszúrja, ha az nem veszi le a nadrágját. A lány azonban ellenált, megütötte támadóját, majd elfutott.

Egy hónappal korábban Dolatowski egy másik szupermarketben zaklatott egy gyermeket, az üzlet wc-jében titokban videóra vett egy 12 éves lányt.

Dolatowski mindkét eset miatt bíróság elé került, a börtönt azonban mindig sikerült megúsznia.

Kapcsolódó hírek

Könnyebben és olcsóbban szeretnének nagy melleket a transznők
Mivel a férfinak született transznők mellplasztikája szerintük „életmentő” műtét, ezért úgy gondolják, könnyen hozzáférhetőnek kellene lennie, vagyis azt szeretnék, hogy pszichológiai szakvélemény nélkül is elvégezhető legyen a beavatkozás. Bár a hormonkezeléssel általában elérhető az A kosárméret, sokan nem elégednek meg ennyivel, ezért fekszenek kés alá.
Külföld
Nincsenek tisztában a mellrák kockázatával a transznők a szakújságíró szerint
Sokszorosára emelhetik a mellrák veszélyét a hormonkezelések, főleg, ha valaki tinédzserként kezdi el szedni az ösztrogént. A transzszemélyek jelentős része ezzel nincs tisztában, internetről rendelt hormonok mellett implantátumokat is használnak, illetve szilikont, ásványolajat, folyékony paraffint és más töltőanyagokat fecskendeznek az emlőszövetbe.
Külföld
A gyermekvédelmi hatóságnál jelenthetnék szüleiket a magukat „transzgendernek” valló gyerekek
Egy újabb, demokrata törvényjavaslat értelmében bíróság elé citálhatnák azokat a szülőket az amerikai Virginia államban, akik nem engedik gyermeküknek, hogy meghatározza a saját gender identitását. Elizabeth Guzman demokrata politikus a gyermekbántalmazás jogi meghatározását kiterjesztené a gyermekek saját transzgender nemi identitásának megtiltása esetére is.
Külföld

Ajánljuk még