logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lövöldözés halloween éjszakáján: gyerekek is megsebesültek Chicagóban

| Szerző: hirado.hu
Halloween éjszakáján ismeretlen elkövetők belelőttek a megemlékező tömegbe Chicagóban. Bár halálos áldozatról nem érkezett beszámoló, több gyerek is van a sérültek között. Az elkövetőket még keresi a rendőrség.

Legalább tizennégy ember, köztük több gyerek is megsebesült egy tömelövöldözésben a chicagói West Side-on halloween éjszakáján – számolt be a Fox News kedden. A chicagói rendőrség beszámolója alapján

a lövöldözésben egy hároméves, egy tizenegy éves és egy tizenhárom éves gyermek is megsebesült.

A lövöldözés áldozatain kívül a hatóságok szerint egy személyt elütött egy autó, az ő állapotáról azonban nem közöltek bővebb információt.

A hatóság tájékoztatásából kiderült, hogy az elkövetők egy autóból nyitottak tüzet az emberekre. Véletlenszerűen lőttek a tömegbe, az indíték azonban nem ismert, egyelőre nem sikerült elfogni őket. A Fox News szemtanúkat is megszólaltatott.

Egyikük arról számolt be, hogy nem volt elegendő számú mentőautó a környéken, és amikor a sebesült tizenhárom éves gyereket odavitték az egyik autóhoz, a mentős azt mondta nekik, hogy nem tudja ellátni, mert vannak nála súlyosabban sérültek is. Ugyanez a szemtanú elmondta, hogy talált egy kislányt, akit a térde alatt ért lövés, őt egy közeli kórházba vitte.

De látott egy felnőtt férfit is, akit állítólag fejbe lőttek. „A földön feküdt, és azt mondták, hogy fejbe lőtték, és mindenhol vér volt.”

Ajánljuk még