logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„Hová megyünk?” – tette fel a kérdést Joe Biden, aki ismét eltévedt

| Szerző: hirado.hu
„Hová megyünk?” – ez a kérdés hagyta el Joe Biden amerikai elnök száját, miután hétfőn a Fehér Ház déli gyepén tartottak faültetési ceremóniát. A New York Post beszámolója szerint a 79 éves elnök és Jill Biden first lady az egyik dolgozó 50 éves munkájának tiszteletére ültettek fát, melyet követően Joe Biden a kertben zavartságának adott hangot. A személyzet kamerán kívül mondta el az elnöknek, hogyan jut vissza a Fehér Házba.

„Mi van, ha arra akarok menni?” – kérdezte meg egy ponton az elnök, mire valaki a kamerán kívül azt válaszolta: „Ha akar, mehet arra is.” Majd egy másik munkatárs hozzátette: „Azt tehet, amit akar.” Mire végül Biden viccelődve úgy reagált: „Igen, észrevettem, hogy mekkora szabadságom van.” Végül a feleségével elindultak a megfelelő irányba.

Kapcsolódó tartalom

Egyre gyakoribbak Biden kínos pillanatai

A New York Post emlékeztetett, hogy az elnök legutóbb múlt héten vált zavarodottá egy nyilvános eseményen. Egy pittsburghi eseményen tartott beszédet, melyet követően kezdett zavartan forgolódni a színpadon, hogy megtalálja a kijáratot. Amikor végül megtalálta, motyogva sétált el a pódiumról. Ezt követően pedig megpördült a színpadon, kereste a kijáratot, mielőtt megtalálta, majd lesietett az emelvényről, miközben úgy tűnt, hogy magában motyog. Korábban pedig az Ian hurrikán károsultjait támogató szervezet székhelyén tartott beszéde közben tévedt el, szintén egy színpadon.

Kapcsolódó tartalom

Áprilisban pedig a greensboroghi Nort Carolina egyetemén tartott beszédet, melyet követően kezet nyújtott a „semminek”. Az esetről készült felvételek tanúsága szerint nem állt senki az elnök közelében, és a közönség soraiból sem közeledett felé senki, akivel kezet rázhatott volna.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, sorra kerülnek elő a kínosabbnál kínosabb felvételek Joe Bidenről. Az amerikai elnök legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, amikor egy kislánynak adott randizási tanácsokat, nemrég pedig világszerte felháborodást okozott azzal, hogy nevetgélt II. Erzsébet királynő temetésén. Joe Biden népszerűtlensége nagy kárt okozhat a Demokrata Pártnak is, amely a novemberi félidős választáson könnyen elveszítheti a kongresszusi többségét.

Ajánljuk még