Baleset

Három magyar áldozata van a salzburgi horrorbalesetnek

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fordulat 51 év után a rejtélyes gyerekrablás ügyében

| Szerző: hirado.hu
Egy texasi család új reményt kapott, hogy az öt évtizeddel ezelőtt elrabolt 22 hónapos kislányuk még életben van, és 1770 kilométerre lakik attól a helytől, ahol utoljára látták 1971-ben – írja a People.

Melissa Highsmith még csak kisgyermek volt, amikor édesanyja hirdetést adott fel az újságban, amelyben nappali bébiszittert keresett.

A hirdetésre egy szépen öltözött, fehér kesztyűt viselő nő jelentkezett a család texasi otthonába. Miután felvették, a titokzatos bébiszitter elvitte Melissát, és soha nem többé nem hozta vissza.

A család rögtön értesítette a rendőrséget, de az ügy kihűlt, ugyanis a bébiszittert nem tudták azonosítani.

A Highsmith család azonban nem adta fel a reményt. Egy Facebook-csoportot hoztak létre annak reményben, hogy valaki megtalálja Melissát, aki a jövő hónapban lenne 53 éves.

Szeptember 9-én a család talán megkapta a várva várt áttörést. Egy tippadó ugyanis látta Melissa korabeli fényképeit, és kapcsolatba lépett az Eltűnt és kihasznált gyermekek nemzeti központjával, azt állítva, hogy látta őt a dél-karolinai Daniel Islanden.

Melissa apja és testvére azonnal odarepültek, hogy szórólapokat osztogassanak és virrasztásokat tartsanak az ismeretlen nő megtalálásának reményében. Több önkéntes is segít nekik a keresésben.

A hatóságok is azt kérik, hogy aki bármilyen információ birtokában van az eltűnéssel kapcsolatban, jelentkezzen.

A kiemelt kép illusztráció.

 

Ajánljuk még