logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hajtóvadászat! Késes gyilkos szedi áldozatait, a rendőrség üldözőbe vette

| Szerző: hirado.hu
Késelő ámokfutóra vadásznak a rendőrök Angliában. A tettes nemrég két nőt is megtámadott, az egyiket megölte, a másik túlélte. A támadó állítólag ismerte áldozatait.

A rendőröket vasárnap hajnali négy óra előtt riasztották egy házhoz a kelet-londoni Newhamben. A helyszínen mindkét áldozatot megtalálták – írta a Metro.

Az egyik, ötvenes éveiben járó nőt a helyszínen halottnak nyilvánították, a másik, harminc év körüli nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, de állapotát sikerült stabilizálni.

A rendőrök az ügyben eljárást indítottak és azonnal a késelő nyomába eredtek, akiről feltételezik, hogy mindkét áldozatát ismerte.

„Tudom, hogy a körzetben élőket sokkolta és aggasztja ez a tragikus eset. Együttérzek az áldozatok családjával és biztosíthatok mindenkit, hogy a nyomozók gőzerővel dolgoznak a tettes azonosításán” – mondta Lisa Parker rendőrfőfelügyelő.

Kapcsolódó tartalom

A helyszínen azonnal megerősítették a rendőri jelenlétet, a környékbelieket pedig arra kérték, hogy ha bárminemű információval rendelkeznek, azonnal értesítsék a nyomozókat.

A kielemt kép illusztráció. (Forrás: Police.hu)

Ajánljuk még