logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az autópályán sétálgatott a börtönből megszökött gyilkos

| Szerző: hirado.hu
Az autópályán gyalogolva találták meg azt a rabot, aki megszökött a börtönből az Egyesült Államokban. A gyilkosságért és fegyveres rablásért életfogytiglani börtönbüntetését töltő férfi már harmadik alkalommal szökött meg a börtönből.

Kapcsolódó tartalom

Szökevény gyilkost fogtak el a rendőrök egy floridai autópályán a hétvégén – tájékoztat a New York Post a rendőrség közleménye alapján.

A 67 éves Anthony Moret pénteken szökött meg egy georgiai börtönből, ahol gyilkosságért töltötte életfogytiglani börtönbüntetését. A hatóságok körözést adtak ki a szökött fegyencre, a lakosokat pedig felszólították, hogy ne közelítsék meg a férfit.

A rendőrök szombat reggel egy gyanús férfira lettek figyelmesek, aki az I-75-ös autópályán sétált. Miután megállították, ellenőrizték, és kiderült, hogy a férfit körözik, őrizetbe vették, és a Charlotte megyei börtönbe szállították, ahonnan majd kiadják a Georgia állambeli hatóságoknak.

Moretet tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték az 1970-es években gyilkosságért és fegyveres rablásért. A pénteki szökése már nem az első kísérlete volt, 1976-ban és 1985-ben is megszökött a börtönből.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még