logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nyomkövetővel a lábán szülésznőkre vadászott a dallasi gyilkos

| Szerző: hirado.hu
Egy 30 éves, Nestor Hernandez nevű férfi, lelőtt két ápolónőt egy dallasi kórházban szombaton. A kórház biztonsági személyzete ártalmatlanná tette a férfit, akinek a tett elkövetésekor rendőrségi nyomkövető volt a bokáján, ugyanis csak feltételesen volt szabad lábon rablás és súlyos testi sértés miatt – számolt be a Fox News.

Két kórházi ápolónő életét vesztette egy lövöldözésben, amely a dallasi Methodist Medical Center kórház épületében tört ki, helyi idő szerint szombaton dél körül. A kórház biztonsági emberei riasztották a városi rendőrséget és a tűzoltóságot a lövöldözés miatt – idézi a kórház közleményét a Fox News.

Az épületbe behatoló rendőrök két ápolónőt találtak súlyos lőtt sebekkel a kórház szülészeti osztályán, mindkét nővér ott dolgozott.

A kórház egyik biztonsági őre szolgálati fegyverével ártalmatlanná tette a gyanúsítottat, a 30 éves Nestor Hernándezt, majd a dallasi rendőrök a helyszínen letartóztatták emberölés miatt.

A rendőrség közleménye szerint Hernández feltételesen volt szabadlábon rablásért és súlyos testi sértésért, és a lövöldözés idején rendőrségi nyomkövetőt viselt a bokáján.

A latin-amerikai származású férfit őrizetbe vették, stabilizálták az állapotát, és egy katonai kórházba szállították kezelésre.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még