logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A bokorból csapott le a ragadozó, a lábánál fogva próbálta elhurcolni a tízévest

| Szerző: hirado.hu
A kisfiú súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett, a fekete medvét elaltatták.

Kórházba került egy 10 éves kisfiú Connecticutban, miután egy fekete medve megtámadta vasárnap nagyapja otthonának hátsó udvarában – számolt be az NBC News. 

Az idős férfi elmesélte, hogy unokája a kertbe kihelyezett trambulin mellett játszott, amikor a medve hirtelen előbukkant a ház mögötti sűrű erdőből. „Hallottam, amint  azt kiáltja hogy »medve«, felnéztem és láttam, hogy a lába a medve szájában van, az állat pedig megpróbálta behúzni az erdőbe az udvaron keresztül.”

A helyi média értesülései szerint a fiú nagyapja és az egyik szomszéd sietett a fiú megmentésére. A medvét egy fém cső segítségével és kiabálással sikerült elüldözni, mielőtt nagyobb baj történt volna. A fiút súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Kapcsolódó tartalom

A medvét a Waterburytől északnyugatra fekvő Morris városában, a délelőtt 11 óra körüli támadás után elaltatták – tájékoztatta az illetékes minisztérium szóvivője az NBC Connecticut hírportált.

A környezetvédelmi osztály szerint a Connecticutban élő feketemedve-populáció az 1800-as évek közepére majdnem kipusztult, mára azonban körülbelül 1000-1200 medve él az államban.

Ajánljuk még