logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szívszaggató, ami az ötéves kislánnyal történt, több gyermek is életét vesztette a robbanásban

| Szerző: hirado.hu
Tíz ember, köztük három gyerek életét vesztette Írországban egy benzinkúton történt robbanásban. Az elsődleges vizsgálatok alapján a hatóságok úgy vélik, hogy baleset történt, de az eljárást még nem zárták le.

Kapcsolódó tartalom

Egy ötéves kislány és két tinédzser is életét vesztette a creeslough-i benzinkútrobbanásban péntek este – tájékoztat az Independent.

A hatóságok azonosították az áldozatokat. Közölték, hogy a balesetben három gyerek is életét vesztette: az 5 éves Shauna Flanagan Garwe, a 13 éves James Monaghan és a 14 éves Leona Harper. Garwe az apjával, Monaghan pedig az anyjával tartózkodott a helyszínen, a robbanásban a két szülő is meghalt.

A sajtóinformációk szerint Shauna az apjával csak egy tortáért szaladt be a kútra, hogy megünnepeljék a kislány anyjának a születésnapját.

Kapcsolódó tartalom

Ahogy arról a hirado.hu már korábban beszámolt, robbanás történt egy benzinkúton az írországi Creeslough-ban péntek este. A robbanásban tíz ember életét vesztette, nyolc embert pedig kórházba szállítottak, egyikük állapota válságos. Az elsődleges vizsgálatok alapján a rendőrség úgy véli, hogy tragikus baleset történt, de az eljárást még nem zárták le véglegesen.

Kiemelt kép: Tűzoltók dolgoznak a helyszínen, miután robbanás történt az Applegreen ír cég benzinkútjánál, az északnyugat-írországi faluban, Creesloughban (Fotó: MTI/AP/PA/Brian Lawless)

Ajánljuk még