Fontos

Európa vége – Egymilliárd migránssal tervez Brüsszel szövetségese

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Liftaknába zuhant kisautójával egy sofőr

| Szerző: hirado.hu
A 38 éves, meg nem nevezett sofőr a németországi Stuttgartban egy mélygarázsban keresett helyet, amikor nekiment a lift zárt ajtajának.

Egy kisméretű, Smart típusú autó sofőrje 10 méter mélyre zuhant egy liftaknába, miután állítólag összetévesztett egy liftet egy parkolóhellyel. A meg nem nevezett 38 éves nő szombat reggel a németországi Stuttgartban egy mélygarázsban keresett helyet, amikor nekiment a lift zárt ajtajának – közölte a Mirror.

Amikor az ajtó kitört, a nő az aknába zuhant. Kocsija fejjel lefelé landolt, de csodával határos módon sikerült kiszabadulnia belőle. A nő azonnal a helyi tűzoltók segítségét kérte.

Két tűzoltó leereszkedett, és hordágyra kötözték a sofőrt. Miután elsősegélyben részesült, a többi tűzoltó felhúzta. Miután kimentették a liftaknából, átadták a mentőszolgálatnak, és további kezelésre kórházba szállították.

A sofőr később úgy nyilatkozott, fogalma sincs arról, hogy történhetett a baleset. A tűzoltók ezután lezárták a leszakadt liftajtót, és a liftet leállították. Szakembereket hívtak, hogy a felszínre hozzák az összetört autót.

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: MTI/EPA/Bernd Kammerer)

Ajánljuk még