Rendkívüli

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Keresik a késelőket! Egy vakmerő nő üldözte el a férfit megtámadó bandát

| Szerző: hirado.hu
Egy védtelen munkába igyekvő emberre támadt egy álarcos banda London utcáin péntek reggel. A járókelők azonnal a férfi segítségére siettek.

 

Nem mindennapi esemény történt Londonban péntek reggel. Munkába igyekvő emberre támadt egy álarcos banada. A járókelők azonnal a férfi segítségére siettek.

A szemtanúk beszámolói szerint az elektromos kerékpáros rablók próbálták meg ellopni a férfi mobiltelefonját – olvasható a DailyMail cikkében. 

Egy nő is volt a segítők között, aki egy percet sem tétovázott, a késes támadó és az áldozat közé állt, amikor pedig a férfi rá akart támadni, ellökte magától. A nő végül a karján szerzett egy vágott sebet.

Kiléptem az üzletből, és láttam, hogy négy vagy öt ember verekszik a felhőkarcoló előtti közlekedési lámpánál. Megpróbálták megállítani az egyik biciklis férfit, de az ekkor elővett egy kést, és szurkálni kezdte őket” – mondta egy szemtanú.

A nyomozók még mindig legalább két gyanúsítottra vadásznak.

A támadás során három ember megsérült, őket kórházba szállították.

Londonban az elmúlt egy évben 11 829 késeléssel kapcsolatos bűncselekményt jegyeztek fel. Ez tíz százalékkal több, mint az előző évi adatok. Nemcsak a késes támadások, hanem a mobiltelefon-lopások száma is jelentősen, csaknem 62 százalékkal emelkedett az elmúlt egy évben Nagy-Britannia fővárosában.

Ajánljuk még