logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A vér is meghűlt a kempingezőkben, olyat láttak, amit azonnal videóra kellett venniük

| Szerző: hirado.hu
Két brit fiú vadkempingezést követően igyekezett haza, amikor a mezőn olyat láttak, amit azonnal videóra kellett venniük. Sokan találgatják, hogy mi látható pontosan a felvételen.

A 17 éves Josh Williams barátjával, Ben Burnsszel éjszakai vadkempingezésről igyekezett hazafelé, amikor (szerintük) egy fekete párducot pillantottak meg – olvasható a Mirror cikkében. 

A fiatalok úgy gondolják, hogy a videón látható állat éppen egy bárányt falt fel a Nagy-Britanniában található Peak District nemzeti parkban. Sokan azonban úgy vélik, hogy a srácoknak túl élénk a fantáziájuk, és ha valóban párduc lenne a videón, akkor a háttérben a bárányok nem lennének olyan nyugodtak. Mások viszont azt kifogásolják, hogy a mai korban, a telefonok szuperkamerájával ennél azért élesebb felvételt is lehetett volna készíteni. Vannak olyan vélemények is, hogy a videón igazából csak egy fekete bárányt látunk tisztálkodás közben.

A fiúk egy helyi lapnak elmondták, először azt hitték, hogy csak egy vadmacskát pillantottak meg a mezőn. Több percen keresztül figyelték az állatot rejtekhelyükről, hátha feléjük fordul. Mivel ez nem történt meg, Josh úgy döntött, videóra veszi az állatot.

A körülötte lévő állatok látszólag nem zavartatták magukat, de határozottan tartották a távolságot, mintha hozzászoktak volna az ilyesmihez. Hátborzongató volt” – mondta az egyik fiú.

A videót később megmutatták a tanáruknak is, aki úgy gondolja, hogy az állat valóban egy fekete párduc lehetett.

 

Ajánljuk még