logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hátborzongató nyomok vezettek a nővérhez, miután meghalt hét csecsemő

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Hosszú évek után kerülhet pont a „halál angyalaként” elhíresült brit ápolónő ügyének végére – írja a DailyMail.

Újrakezdődött a tárgyalása annak a 32 éves Lucy Letby nővérnek, aki a vád szerint hét csecsemőt – öt fiú, két kislány – meggyilkolt, valamint további tíz csecsemő meggyilkolását kísérelte meg.

A nő a Countess of Chester Kórház újszülött osztályán dolgozott ápolóként, amikor az állítólagos bűncselekmények 2015 júniusa és 2016 júniusa között megtörténtek. A nő ártatlannak vallja magát.

A rendőrség először 2017-ben kezdett vizsgálódni a chesteri kórházban, kezdetben 15 csecsemő 2015 júniusa és 2016 júniusa közötti időszakban történt halála után nyomoztak. A kórház azt követően indított belső vizsgálatot, hogy több koraszülöttnek is összeomlott a keringése, és az újraélesztés sikertelen volt. A haláluk után pedig különös foltok jelentek meg a csecsemők kezén és lábán.

A „halál angyalának” ügyét, már többször tárgyalta a bíróság, és többször kezdődött újra a nyomozás is. Remélhetőleg most végre pont kerül az ügy végére, habár a tárgyalás várhatóan hat hónapig is tarthat.

A kiemelt kép illusztráció.

 

Ajánljuk még