logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Krokodilok közé dobták a meggyilkolt házaspárt

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Brutálisan meggyilkoltak egy brit házaspárt Dél-Afrikában, holttesteiket pedig a krokodilok közé dobták. A házaspár nemsokkal azelőtt egy dokumentumfilmet fogatott a BBC számára – írja a Mirror. 

A 74 éves Rod Saunders és 63 éves felesége Rachel, botanikusok voltak, és évente hat hónapot töltöttek azzal, hogy ritka, vadon termő magvak után kutattak a hegyekben és erdőkben.

 

A házaspárt 2018-ban egy kutatóútjuk során rabolták el, majd egy tompa eszközzel verték őket agyon. Az elkövetők ezután zsákokba rakták a holttesteket és bedobták a krokodilok közé a folyóba.

A helyi halászok csak napokkal később találták meg a szerencsétlenül járt házaspár maradványait. Azonosításuk hónapokig tartott.

Az eltűnt botanikusok keresése során négy embert tartóztattak le, közülük hármat a házaspár meggyilkolásával, emberrablással és lopással vádolnak.

Az elkövetők között van a 39 éves Sayefundeen Aslam Del Vecchio, felesége, a 28 éves Bibi Fatima Patel és akkori albérlőjük a 35 éves Mussa Ahmad Jackson.

A vádlottak 37 ezer fontot ( 17,5 millió forint) vettek fel különböző ATM-ekből a gyilkosság után.

A negyedik gyanúsított ugyan megvette Saundersék mobiltelefonjait, de nem vett részt az emberrablásban és a gyilkosságban. A bizonyítékokért cserébe őt felmentették.

A kiemelt kép illusztráció.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még