logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kisfiát használta élő pajzsként a rendőrök ellen a fegyverrel fenyegetőző apa

| Szerző: hirado.hu
Letartóztattak egy férfit az Egyesült Államokban, miután elrabolta kisfiát, majd élő pajzsként használta, hogy megvédje magát a rendőröktől. Az elkövetőt végül sokkolóval terítették a földre. A kisfiú nem sérült meg az incidens során, a letartóztatás után visszavitték az anyjához.

Egy floridai férfi élő pajzsként használta egyéves kisfiát a rendőrök ellen – írja a New York Post.

A Flagler megyei seriffhivatal közölte, hogy egy nő segélyhívására válaszolva siettek a helyszínre, mely szerint az áldozat élettársa, Brandon Leohner fegyverrel fenyegetőzött, és elrabolta egyéves fiukat.

Kapcsolódó tartalom

A férfi autóval menekült el a rendőrök elől, parkokon és közterületeken hajtott át, végül egy parkolóban félreállt és gyalog próbált elfutni.

A hatóságok utolérték és körbevették Leohnert, ám nem volt hajlandó átadni a kisfiút, helyette élő pajzsként tartotta maga elé a fegyvert rászegező rendőrök elől.

Az egyik tiszt eltalálta egy sokkolóval, amitől a férfi a földre zuhant. Egy másik rendőr elkapta a kisfiút, és biztonságba helyezte.

Leohner később is ellenállt a hatóságoknak, végül egy rendőrkutyával sikerült megfékezni. Emberrablással, kiskorú veszélyeztetésével, erőszakos ellenállással, szökéssel és gondatlan vezetéssel vádolják.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: youtube.com

Ajánljuk még