logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szabadon engedtek egy gyilkost - felfoghatatlan hibát vétett a bíróság

| Szerző: hirado.hu
Egy férfi megfojtotta feleségét, majd egy bőröndben, egy sekély sírban temette el a holttestet, miután a nő rájött, hogy a férfi megcsalta tizenéves bébiszitterükkel. A férjet 67 év börtönbüntetésre ítélték, azonban a napokban nyolc év elteltével kiszabadult egy joghézag következtében.

A negyven éves Alexander Clack megverte és megfojtotta feleségét, Nixiann Downes-Clacket, amikor nő azzal fenyegetőzött, hogy elhagyja őt, miután a férfi viszonyt kezdett a házaspár 17 éves bébiszitterével – olvasható a Dialy Mail cikkében. 

A volt londoni börtöntiszt 2014 júniusában, a negyedik házassági évfordulójukon ölte meg feleségét. A holttestet egy kis bőröndben temette el, amelyet öt nappal később egy sekély sírban találtak meg a karibi sziget, Grenada fővárosának, St George’s-nak a külvárosában.

A fiatal pár, házasságkötésük előtt pár évvel, 2009-ben költözött Nagy-Britanniából Grenadába.

Clacket 2016 februárjában 67 év és 6 hónap börtönbüntetésre ítélték, de most szabadon távozhatott, miután ügyvédje azzal érvelt, hogy a gyilkossági tárgyalás jegyzőkönyvét tartalmazó bírósági számítógép elvesztése miatt nem lehet fellebbezni az ítélet ellen.

Clack egykori barátja hihetetlennek tartja a döntést, ugyanis a gyilkosság előtt családon belüli erőszakba is keveredett a férfi.

Ajánljuk még