logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Másfél évig élt férje holttestével, mert nem volt biztos abban, hogy meghalt

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Egy gyászoló özvegy 18 hónapig rejtegette férje mumifikálódott holttestét otthonukban. Folyamatosan tisztítószerrel kenegette a holttestet, hogy megakadályozza a lebomlását.

Az indiai Uttar Pradesből származó nő nem volt hajlandó elhinni a hatóságoknak, hogy férje tavaly április 22-én elhunyt. Az Indian Express szerint a Vimlesh nevű 35 éves áldozat egy koronavírus okozta kétoldali tüdőgyulladásban vesztette életét.

A nő szerint azonban férje csak kómában volt, ezért testét otthonuk egyik félreeső szobájában rejtegette – számolt be róla a New York Post.

Az özvegy Dettolt – egy népszerű fertőtlenítő és antiszeptikus tisztítószert – használt férje testének tisztántartásához, ami megakadályozta a baktériumok elszaporodását a férfi bőrén. A nő rendszeresen olajjal masszírozta be férje holttestét, majd szentelt vízzel locsolta meg, hogy megpróbálja felébreszteni a „kómából”.

A szobában lévő légkondicionáló berendezés a nap 24 órájában működött, ezért a szomszédok semmilyen szagot nem éreztek. A Free Press Journal beszámolója szerint más családtagok, köztük Vimlesh szülei és testvérei is részt vettek abban, hogy megpróbálják konzerválni a holttestet.

A férfi holttestét csak azután fedezték fel a hatóságok, miután munkahelyéről feljelentést tettek, miszerint 2021 óta nem látták Vimlesh-t.

A hírek szerint tetteik miatt az özvegyet és más családtagokat sem fognak büntetőjogi felelősségre vonni.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még