logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Brutális felvétel: ököllel ütötte a metróban a földön fekvő nőt

| Szerző: hirado.hu
A múlt héten egy hajléktalan férfi megvert egy nőt Queens egyik metróállomásán. Az esetet a helyszíni biztonsági kamera rögzítette.

A gyanúsított, a 41 éves Waheed Foster eddigi bűncselekményeinek listája hosszúra nyúlik, többek között 1995-ben, mindössze 14 éves korában halálra verte a nagymamáját – közölte a New York Post.

Az idős áldozatnak, Ariela Maschának 20 bordája tört el, szúrt seb volt a lábán és kilyukadt a mája. A brutális támadás egy pénz miatt kirobbant vita közben történt. A férfit később elítélték a nő halála miatt, de nem tudni, mennyi időt töltött börtönben.

Múlt héten a vádak szerint egy nő esett Foster áldozatául, aki nem vett tudomást róla a metrószerelvényen.

A támadás egy hete történt, amikor a 33 éves áldozat megpróbált leszállni a vonatról a megállóban anélkül, hogy szóba állt volna a férfival. A férfi állítólag lekergette a nőt a járműről, és megtámadta az állomás bejáratánál.

Denise Johnson bírónő a vád alá helyezés során elrendelte Foster óvadék nélküli fogva tartását. Az áldozat elmondta, hogy egy hete nem aludt, mert a feje azóta lüktet a fájdalomtól.

„Tudja, mennyire félek most? Soha nem voltam olyan ember, aki fél” – mondta az áldozat, Elizabeth Gomes a televíziónak.

Azt mondta, hogy Foster a támadás előtt zavarodott volt. „Az ördögről beszélt. Egy csomó hülyeséget mondott” – fejtett ki.

Fostert 2010-ben is letartóztatták, mert egy 50 éves nőt arcon és vállon szúrt. Az erőszakos támadás egy elmegyógyintézetben történt, ahol két másik embert is megütött. A 2010-es bántalmazás miatt 2024-ig feltételesen szabadlábon van. Foster egyéb korábbi letartóztatásai között szerepel egy nő csavarhúzóval való bántalmazása, garázdaság, rablás és lopás.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Justin Lane)

Ajánljuk még