logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gyermekeik megerőszakolásával fenyegette a migráns a rendőröket Svédországban

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Igazoltatás közben lefilmezték, amint egy migráns azzal fenyegetőzik, hogy megerőszakolja a rendőrök gyerekeit. Az eset a svédországi Falkenberg nevű település egyik migránsok lakta negyedében történt, amikor egy razzia során a járőröket egy migránsbanda vette körül.

 

Az igazoltatásról videó is készült, amin hallható, hogy az egyik bandatag trágár módon beszél az egyik rendőrnővel – írta az origo.hu a V4NA nemzetközi hírügynökség nyomán.

Vannak otthon gyermekeid? Megerőszakolom az összes gyerekedet, ha otthon vannak – fogalmazott.

Később a fenyegetőző, 26 éves iraki férfit letartóztatták. Nahd Omart 2008. január 11-én vették nyilvántartásba Svédországban, korábban már többször elítélték testi sértés, fenyegetés, hivatalos személy elleni erőszak és lopás miatt.

A rendőrökkel szembeni erőszak miatt egy másik férfit is letartóztattak. A 25 éves Besart Hajrizit 2010-ben regisztrálták Svédországban, és ő is szerepelt a bűnügyi nyilvántartásban nők elleni súlyos testi sértésért, fenyegetésért, betörését és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekért.

Az origo összeállításában arról is írt, hogy Svédországban nem ritka a rendőrök elleni támadás és Franciaországban is elképesztő méreteket ölt a rendőrellenesség.

Kapcsolódó hírek

Magánrepülővel csempésztek migránsokat az emberkereskedők
Migránsok illegális szállítására magánrepülőgépeket használt az az embercsempészettel foglalkozó bűnözői csoport, melynek öt tagját a hét közepén fogták el Belgiumban és Olaszországban – közölte az Európai Unió tagállamai közötti igazságügyi együttműködésért felelős, hágai székhelyű uniós ügynökség (Eurojust) pénteken.
Külföld

Ajánljuk még