logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Agyonlőtte barátnőjét, mert szakítani akart vele

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Gyilkossággal vádolnak egy New York-i férfit, miután a hatóságok szerint lelőtte a barátnőjét, aki megpróbált véget vetni kapcsolatuknak – írta meg a People. 

Az 55 éves Mark Smallt azzal vádolják, hogy agyonlőtte barátnőjét, a 39 éves Marivel Estevezt a minneolai luxuslakásukban.

A lövöldözés még júliusban történt, amikor a nő szakítani akart a férfival. A vita során a férfi kétszer is meglőtte az áldozatot – egyszer fejbe, majd a törzsébe –, ezután pedig a nő autójával és kutyájával elmenekült.

Másnap a férfi nem jelent meg a munkahelyén, ezért munkatársai értesítették a rendőrséget. A lakásra kiérkező rendőrök az ágyban találtak rá a nő holttestére. A sors különös fintora, hogy a nő gyilkosát később elütötte egy autó, amikor a kutyáját próbálta befogni, aki elszökött tőle.

A balesetet egyébként túlélő férfi minden vádpontban ártatlannak vallja magát, jelenleg letartóztatásban van, október végén tárgyalja a bíróság az ügyét.

A kiemelt kép illusztráció. 

Ajánljuk még