logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ollóval próbálta lefejezni a boltost a megvadult férfi – VIDEÓ

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Szemtanúk elmondása szerint le akarta fejezni áldozatát az a férfi, aki egy ollóval negyvenszer szúrt nyakon egy bolti eladót Floridában.

Az egyesül államokbeli Lee megyei seriff hivatala szerint a 36 éves Edmund Clarke egy idős férfi fiával ment be a boltba. A hétfői incidensről készült videón látható, amint Clarke hirtelen felkap egy ollót, és az áldozatra veti magát.

A brutális támadás több percig is eltartott, mielőtt a rendőrök a helyszínre érkeztek volna. Az áldozatot súlyos fej-, nyak- és törzsi sérülésekkel egy helyi kórházba szállították, állapotáról egyelőre nem adott tájékoztatást a rendőrség.

A letartóztatási jelentés szerint Clarke nagyjából egy évtizeden keresztül gondnokként szolgált az áldozat apjánál. Clarke még korábban kérte munkaadója fiát, hogy vegyenek valami ennivalót a boltban – számolt be róla a New York Post.

Egy szemtanú szerint a támadás előtt Clarke össze-vissza kezdett beszélni, arról szónokolt, hogy egy ismeretlen ellenség célpontjává vált.

A zavarodott férfit a helyszínen letartóztatták.

A kiemelt fotó illusztráció.

 

Ajánljuk még