logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hajtóvadászat! Főbe lőttek egy férfit, helikoptereket is bevet a rendőrség

| Szerző: hirado.hu
A német rendőrség különleges nyomozó egységét, a Libelle-t és helikoptereket is bevetettek, miután egy ismeretlen tettes főbe lőtt egy fiatal férfit szerda este Hamburgban. A 24hamburg.de hírportál szerint rivális rapzenész csoportok közötti bandaháború állhat az ügy hátterében.

A Hamburg egyik elővárosában, Veddelben, a lakása előtt meglőtt férfi életveszélyes állapotban került kórházba – közölte a rendőrség csütörtök reggel.

A Focus Online helyszíni riportere szerint az áldozatot súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség tizenkét rendőrautót és helikoptereket is bevetett, hogy kézre kerítse az elkövetőt, aki jelenleg szökésben van.

A hamburgi rendőrség közleménye szerint a férfi mintegy 70 rokona és barátja gyűlt össze szerda este a klinika előtt, ahol az áldozatot kezelik. A 24hamburg.de hírportál úgy tudja, a férfi rokonai megpróbáltak erőszakosan behatolni a kórházba, de a rendőrség ezt egyelőre nem erősítette meg.

A hamburgi hírportál csütörtökön arról írt, hogy

az áldozat az országszerte ismert iráni származású rapper, Milonair barátja és üzlettársa, „Hulisi B.” lehet, aki egy amatőr futballmérkőzés során keveredett szóváltásba a későbbi elkövetővel.

Németországban az utóbbi években gyakoriak az erőszakosságig fajuló bandaháborúk a rivális hiphop- és rapzenész csoportok között, amelyeknek résztvevői (és áldozatai) az esetek döntő többségében bevándorló hátterű művészek, illetve az ő baráti körük tagjai.

Ajánljuk még